MICRO-ORGANISMEN


Klik op één van de plaatjes voor een grotere afbeelding en meer info
1 mm
Vorticella sp. 5-8-2007
Vorticella sp.
Klokdiertjes
1 mm
Opercularia sp. 1-4-2024
Opercularia sp.
Klokdiertjes op kevers
1 mm
Epistylis sp. 1-4-2024
Epistylis sp.
Klokdiertjes op watervlooien
3 mm
Plumatella cf. repens 24-9-2007
Plumatella cf. repens
Mosdiertjes
1 mm
Stephanoceros sp.
Stephanoceros sp.

1,5 mm
Spirostomum ambiguum 2-3-2010
Spirostomum ambiguum

1,5 mm
Arcella sp. 29-9-2007
Arcella sp.


De &aposmicro-organismen' op deze pagina horen bij diverse klassen, die ver van elkaar af staan in de systematiek. De enige overeenkomst is dat ze erg klein zijn.
In diverse boeken worden er ook watervlooien, watermijten en hydra's onder geschaard, maar hier is er voor gekozen ze in andere galerijen onder te brengen.HOOFD Index  Kevers1  Kevers2  Wantsen  Libellen  Kokerlarven  Overige insecten  Spinnen,kreeften  Weekdieren Overige dieren  Micro-organismen

home
INDEX


COPYRIGHT:
Alle afbeeldingen op deze site zijn door G.H. Visser (Aadorp, Nederland) gemaakt, tenzij anders genoemd. Alle rechten behoren hem toe. Deze afbeeldingen mogen op geen enkele wijze anders dan voor eigen privé gebruik aangewend worden. Direct linken naar of plaatsen van de afbeeldingen op andere websites zonder toestemming nadrukkelijk verboden. Als u ze voor doelen, waarbij derden betrokken zijn, wilt gebruiken, vraag dan via een e-mail goedkeuring aan de auteur. Doel van de foto's is wel dat ze de interesse in de natuur helpen bevorderen op alle mogelijke manieren. In het bijzonder worden mensen aangemoedigd die materiaal nodig hebben voor natuurexposities of voor educatieve doeleinden.
© G.H. Visser oct 2007
rev. 28 apr 2024

www.microcosmos.nl

Valid XHTML 1.0!